v't Severien

Workshops

Bekijk het overzicht workshops

- WORKSHOP INTUÏTIEF SCHILDEREN -

Dit voorjaar geven wij weer een vervolg aan onze workshop intuïtief schilderen. De voorgaande edities hebben zowel de deelnemers als ons zeer veel voldoening gegeven. Daarom gaan wij meer mensen de kans geven om met deze vorm van schilderen in aanraking te komen en daardoor je diepere zelf te ontdekken. Wij werken in kleine settingen, in een bijna huiselijke sfeer (kacheltje aan wanneer nodig, kaarsje en naar behoefte een lekker drankje en hapje), of als het weer het toelaat lekker buiten in de tuin.

De eerst volgende data om deel te kunnen nemen zijn 1, 8, 15 en/of 22 juni 2023, meer data volgen nog. Voor info of aanmelden kun je gebruik maken van de mail, whatsapp of natuurlijk een persoonlijk telefoontje.

Is je interesse gewekt, meld je dan aan en geniet van een avond voor jezelf met gelijkgestemden. En ga naar huis met een voldaan gevoel en een zeer eigen en persoonlijk schilderij.

Wanneer: Donderdag 8, 15 en/of 22 juni.

Hoelaat: Inloop vanaf 19.00 uur, we beginnen om 19.30 uur tot ± 22.00 uur.

Kosten:
€ 66,- p.p. of €111.- voor twee personen, gelijk tijdig aangemeld. Dit is inclusief materiaal, koffie, thee, water en iets lekkers.
f86d559e-c8aa-4b7d-a89a-c86c6e70e28d